Think Digital

Përmirëso aftësitë e tua në marketingun dixhital!

Mëso të krijosh fushata marketingu Like a Pro!

Regjistrohu tani!

Elementor & WordPress Masterclass.

Mëso si të krijosh website ne 24 orë!

 • UX Design
 • Content Marketing
 • Domain & Server
 • WordPress
 • Elementor Plugin
 • E-commerce
 • Google Tag Manager

Meta Ads Masterclass 2023

Teknikat e fundit për të krijuar fushata që gjenerojnë shitje!

 • Design Thining
 • Content Marketing
 • Audience Mangement
 • All campaign types
 • A\B Testing

Google Ads Masterclass 2023

Mëso si të krijosh Search, Display dhe Remarketing ads.

 • UX Design
 • Content Marketing
 • Domain & Server
 • WordPress
 • Elementor Plugin
 • E-commerce

Regjistrohu në Trajnimin e Marketingut Dixhital dhe Medias Sociale për vetëm 159€/350

 • 8 seanca
 • 2 orë seanca
 • 2 herë në javë
1 muaj konsulencë e dedikuar FALAS për të gjithë pjesëmarrësit e trajnimit dhe mundësi intershipi. 
Nxito të rezervosh vendin tënd pasi do ketë vetëm 5 pjesëmarrës.